De Scheepswerf

Het Restaurant

Het ruim opgezette restaurant biedt plaats aan ongeveer 80 personen. In ongedwongen sfeer kunt u comfortabel genieten van o.a. lunch en diner. Onze gerechten zijn met zorg samengesteld uit veelal dagverse en biodynamische ingrediënten van de beste kwaliteit. De samenstelling van het keuzemenu "Menu De Scheepswerf" wisselt ca. 8 maal per jaar. Zoals u van ons mag verwachten koken wij met de seizoenen mee en spelen wij zoveel mogelijk in op het actuele aanbod van producten waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Terras

Het ruime terras aan de waterkant is uniek in de regio en de trots van de Scheepswerf. Het terras, met eigen ruime aanlegsteiger biedt plaats aan ongeveer 70 personen en is dé plek om heerlijk te genieten van al het moois uit de keuken en onder de kurk, de unieke ligging aan de polder en het geweldige uitzicht. Ook voor bijvoorbeeld een espresso "bellisimo" en huisgemaakte patisserie of een drankje en een klein hapje bent u van harte welkom.

Private Dining Room

Voor besloten gezelschappen is onze sfeervolle Scheepskamer een perfecte locatie. De Scheepskamer biedt u de mogelijkheid om in besloten setting de lunch of het diner te gebruiken. Natuurlijk kunt u deze ruimte ook bespreken voor een receptie, een presentatie, vergadering of bedrijfsborrel. In de Scheepskamer kunt u terecht vanaf 10 tot maximaal 60 personen.

Graag stemmen wij uw wensen en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek op elkaar af.

Restaurant de Scheepswerf


Lunchkaart (tot 16:00 uur)

Dinerkaart


Tussen Wateringen en Den Hoorn, midden in de polder, aan de Zweth gelegen, vindt u Restaurant De Scheepswerf. Op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A4 kunt u genieten van de mooie omgeving op ons riante terras.


Zwethkade Zuid 57
2635 CW Den Hoorn

Telefoonnummer: 06-82623112
restaurant.descheepswerf@gmail.com

 

facebook