Partijen

Wij staan ook klaar voor als u wat te vieren hebt, onze locatie heeft meerdere opties, wij bieden diverse ruimtes aan zoals onze private diner room bied plaats aan ongeveer 50 personen, daarbij heeft u een eigen terras tot u beschikking gelijk gelegen aan de zweth.

In ons het restaurant wat plaats biedt aan circo 100 personen plaats maar kan ook als ruimte voor u feest beschikken voor 150 personen ongeveer, daarnaast kunnen we dit nog uitbreiden met ons mooie terras gelegen aan de zweth en uitzicht op de polder en t Woud een uniek uitzicht.

Wij hebben diverse arrangementen te bieden.

- Bruiloften, ook mogelijk om het huwelijk te vertrekken

- Buffetten

- Zakendiner of lunch 

- Walking dinner 

- Ruimte voor presentatie te geven of workshops 

Dit zijn een aantal mogelijkheden, graag staan we voor u klaar en maken wij een offerte op maat. Voor verdere informatie of reserveren, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0174 - 29 64 64. Daarnaast kunt u op deze site uw reservering plaatsen of per mail contact met ons opnemen.

Restaurant de Scheepswerf


Lunchkaart (tot 16:00 uur)

Dinerkaart


Tussen Wateringen en Den Hoorn, midden in de polder, aan de Zweth gelegen, vindt u Restaurant De Scheepswerf. Op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A4 kunt u genieten van de mooie omgeving op ons riante terras.


Zwethkade Zuid 57
2635 CW Den Hoorn

Telefoonnummer: 06-82623112
restaurant.descheepswerf@gmail.com

 

facebook