Genieten aan de Zweth

Tussen Wateringen en Den Hoorn, midden in de polder, aan de Zweth gelegen, vindt u Restaurant De Scheepswerf met een in 2010 door het AD Haagsche Courant bekroond prachtig terras met ruime eigen aanlegsteiger (bekijk hier het persbericht).

De Scheepswerf is op meerdere manieren te bereiken. U kunt bijvoorbeeld tijdens een fiets- of boottocht door de Midden Delflandse en Westlandse polders afstappen of aanmeren voor koffie met een huisgemaakt stuk gebak, een drankje en een hapje, een uitgebreide lunch of een diner waarbij u van A tot Z kunt genieten. U bent van harte welkom.

De Scheepswerf is uiteraard ook per auto goed bereikbaar, aan de hand van onderstaande kaart kunt u zelf uw routebeschrijving opzoeken en uitprinten. Of kijk hier voor de uitgebreide routebeschrijving. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met op ons opnemen via ons contactformulier of ons telefoonnummer: 0174-271137

Restaurant de Scheepswerf


Lunchkaart (tot 16:00 uur)

Dinerkaart


Tussen Wateringen en Den Hoorn, midden in de polder, aan de Zweth gelegen, vindt u Restaurant De Scheepswerf. Op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A4 kunt u genieten van de mooie omgeving op ons riante terras.


Zwethkade Zuid 57
2635 CW Den Hoorn

Telefoonnummer: 06-82623112
restaurant.descheepswerf@gmail.com

 

facebook